top of page
Etsi

Asiakkaiden kokemuksia

Meillä on runsaasti pitkäaikaisia asiakkaita ja ylpeänä esittelemmekin heidän kommenttejaan ja suosituksiaan palveluistamme:

Vääränkoivun Auto Oy, Valkeakoski, autokorjaamo:

"AOC Saatavaperintä mahdollistaa meille ”omiin” töihimme keskittymisen. Saamme tarvittavat luottotiedot heiltä edullisesti puhelimitse, eikä erillisiä vuosimaksuja ole".

Isännöinti Peltonen Oy, Valkeakoski, isännöinti:

"Parasta on, että meillä on AOC Saatavaperinnällä asianhoitaja, jolta voimme helposti kysyä erilaisia aiheeseen liittyviä asioita. Palveluihin ei sisälly sitovia sopimuksia ja yritys toimii sovittelutapauksissa ammattitaitoisesti ulkopuolisen roolissa."

Tamkotek Oy, Tampere, tilitoimisto:

"Arvostamme sitä, että AOC Saatavaperinnän toiminta ei perustu sitouttaviin sopimuksiin. Perintäkulu hoidetaan vasta siinä kohtaa, kun perintä on tuottanut tulosta. Tämä ratkaisu palvelee molempia osapuolia, ja näin meille jää aikaa palvella omia asiakkaitamme."

Paanar Oy, Huittinen, kiinteistösijoitus:

"AOC Saatavaperintä on meille paikka, jonne tiedämme voivamme ottaa yhteyttä aina kun apua tarvitaan. Heillä ei ole tarkkoja virastoaikoja, vaan palvelua saa milloin vain. Arvostan myös sitä, että he ottavat asiakkaan oman päätösvallan hyvin huomioon."
67 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kun luottotiedot ovat kunnossa, niin asiat hoituvat helposti. Kun luottotietoihin tulee kielteinen merkintä, se voi olla katastrofi tai ainakin se mahdollistaa sen. On turha luetella seikkoja, mutta e

Suomi on täynnä kaikenlaisia palveluntarjoajia. Valitettavasti puheet ja teot eivät aina vastaa toisiaan. Lyhytkestoiset työsuhteet alkavat miten sattuu. Työ valmistuu joskus. Laatu ei vastaa odotuksi

Joskus kuulee mainittavan ettei saatavan myöhästymisellä ole paljon väliä, saahan siitä hyvän koron. Toisaalta sitten taas huomautusmaksulla ei niinkään ole väliä. Katsotaampa miten asia rahallisesti

bottom of page